Jobb hos oss

Eventyret starter her!

En jobb i havbruket krever sitt, og du må ønske det. Havet gir av sin overflod, men det er også en voldsom naturkraft som har krevd mang en sjømanns liv.

Når det er sagt, vårt fokus på HMS og sikkerhet gjør at du som ansatt hos oss er ivaretatt, og du går til en trygg jobb. Det krever fortsatt at du forstår din plass mot disse kreftene, og at du har respekt for havet og de enorme kreftene som er i sving.

Hvis du fortsatt leser dette, betyr det vel at du forstår hva vi snakker om.

Vi kan tilby deg en jobb i en spennende, fremoverlent bedrift, med moderne fasiliteter og gode vilkår. I retur krever vi tilbake at du er pliktoppfyllende og arbeidsom. Våre ambisjoner må bli dine.

Hvis du kjenner at det kribler litt nå, så send inn en søknad, og kom å bli en del av eventyret som er Emilsen Gruppen. Første skritt har du allerede tatt.

Femtidsrettet

Vi er opptatt av å skape en attraktiv arbeidsplass i havbruksnæringen og fiskeindustrien. Vårt mål er å tilrettelegge for å bygge god kompetanse og videreutvikle flinke ansatte. Emilsen Fisk AS har et nært samarbeid med de videregående skolene.

Vi ansetter lærlinger innenfor fagområdene akvakultur, fiskeindustri, industrimekanikere, matroser, automasjon, servicearbeidere etc.

Ledige stillinger

Ledig stilling som Matros

Ledig stilling som Matros

Emilsen Rederi AS er en tjenesteleverandør til havbruksnæringen. Vi er datterselskap av Emilsen Fisk AS. Selskapet eier og driver sertifisert...

Åpen søknad

Åpen søknad

Emilsen Fisk har en historie fra 1970-årene med en genuin interesse for kvalitet i generasjoner. Vi er et familieeid firma som har lokasjon på...

Mekaniker

Mekaniker

VI søker etter mekaniker til vårt verksted, er du den rette for oss? Emilsen Fisk har en historie fra 1970-årene med en genuin interesse for...

Regnskapsfører – Namdal Regnskap

Regnskapsfører – Namdal Regnskap

Namdal Regnskap AS er et regnskapsselskap i konsernet Emilsen Gruppen. Vi holder til på Lauvøya i Nærøysund Kommune. Vi er pr d.d 2 ansatte i...